Beleidsplan DEV-Arcen "Samen naar de 100"

Het bestuur van DEV-Arcen heeft een nieuwe commissie in het leven geroepen om het huidige beleidsplan 2012-2017 te toetsen en waar mogelijk aan te passen aan veranderende eisen, verwachtingen en prioriteiten.

Deze commissie bestaat uit: Angelique Brueren, Marco Riteco, Rick Broeren, Hans Kusters en Ron Lamers.

Aangezien we voor dit proces het “Back 2 Basics 2” programma van de KNVB gebruiken, zijn Joke van Rooyen en Alex Snoeren van de KNVB tevens hierbij betrokken.

 

 

Het “Back 2 Basics 2” programma ondersteunt voetbalverenigingen met het opzetten/aanpassen/evalueren van beleidsplannen. Drie belangrijke stappen zijn hierin te onderscheiden

1)  Spiegelbijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst zullen leden, maar ook niet leden, in een open discussie aangeven wat men van de vereniging DEV-Arcen vindt.
Vragen als: Wat gaat er goed? Wat gaat er niet goed? Wat is ons dna? Waarmee onderscheidt DEV-Arcen zich t.o.v. andere verenigingen? Wat zal nooit veranderen binnen onze vereniging? zullen hierbij gesteld worden.
Donderdagavond 20 april werd deze Spiegelbijeenkomst in MFA De Schans gehouden. Klik HIER voor de eerste resutaten.

2) Droombijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst zullen leden, maar ook niet leden, aan kunnen geven hoe de ideale vereniging er in de toekomst uit zal moeten zien.
Deze Droombijeenkomst zal plaatsvinden op 13 juni in het clubgebouw van DEV-Arcen.

3) Evaluatie en aktieplannen
De resultaten van de Spiegelbijeenkomst en Droombijeenkomst zullen geanalyseerd en uitgewerkt worden, wat ongetwijfeld zal leiden tot diverse aktieplannen.
Deze aktieplannen zullen door bestuur voorgelegd gaan worden aan de ledenvergadering in september/oktober 2017.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Ron Lamers
Ds Kingstraat 24, 5944 CL Arcen
Tel: 06-53890997
E-mail: ron.lamers@ziggo.nl

 

Deel via de social media