Activiteiten

Standaard afbeelding: 

5 januari: nieuwjaarsborrel

Nog maar een paar dagen te gaan en dan luiden we het nieuwe jaar in. Om dit te vieren, zijn jullie van harte welkom op de nieuwjaarsborrel op 5 januari 2018. Onder het genot van een hapje en drankje, blikken we terug op wat 2017 ons heeft gebracht, wat 2018 ons gaat brengen en wordener natuurlijk weer jubilarissen gehuldigd. Fijn als je erbij bent!

Waar: clubhuis DEV-Arcen
Wanneer: 5 januari 2018
Aanvang: 20.00

Bijzondere avond voor al onze vrijwilligers

Op woensdag 17 januari 2018 houden we een vrijwilligersavond, voor al onze trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden. Het thema is: hoe kunnen wij samen zorgen voor een cultuur waarin de prestaties verder verbeteren en onze club nog sterker wordt? We verwachten dat iedereen er is, maar vinden het wel fijn als je je van te voren aanmeldt (zodat we weten op hoeveel mensen we precies kunnen rekenen).

Verslag 'toepen om haantjes'

Geachte lezer. Afgelopen vrijdag de 24e november was de bruutste activiteit van het jaar weer aangebroken, het gevreesde toepen om haantjes. Het genadeloze kaartspel waar eeuwige glorie op het spel staat. Er is geen spel waar geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen als bij dit spel. Een avond die garant staat voor bloedvergieten, schelden, juichen, huilen, ruzies, vechtpartijen en emotionele kukeleku’s. Het spel van de vuile was, de bluf en de oneindige alcohol.  Vriendschappen zijn in het verleden gesneuveld op dergelijke avonden.

Pagina's

Deel via de social media