Activiteiten

Standaard afbeelding: 

Helaas geen DEV-Dag dit jaar

Helaas gaat dit jaar de jaarlijkse DEV-dag niet door.
Vanwege de nieuwe competitie opzet waarbij de senioren later beginnen en later klaar zijn en de jeugd nog het 'reguliere' programma volgt is het niet gelukt een geschikte datum te vinden voor de DEV-dag.
De commissie beraadt zich op dit moment of het mogelijk is na afloop van het nieuwe voetbalseizoen een geschikt moment te vinden.

In tegenstelling tot wat in de Maasdorpen vermeld staat is inschrijven dus NIET mogelijk.

Met sportieve groet,

De DEV-dagcommissie

DEV-dienstenveiling succesvol

Afgelopen vrijdag organiseerde de sponsorcommissie van DEV-Arcen voor de derde keer op rij de DEV-Dienstenveiling. De kavels gingen stuk voor stuk als warme broodjes over de toonbank. Het resultaat? Een opbrengst ruim boven het begrootte bedrag. Een groot woord van dank aan alle sponsoren, de heren Imming en de bieders. Zonder julie was dit niet gelukt.

 

 

 

De Buitenspelval in Arcen

Op maandagavond 22 mei was KERNgezond De Buitenspelval te gast op ‘De Hondskamp’, het sportcomplex van DEV-Arcen. De spelers van de JO-15 1 en 15 ouderen uit Arcen beleefden samen deze activiteit. Tijdens KERNgezond De Buitenspelval gaan jongeren samen met ouderen een aantal activiteiten beleven, dit om zo meer inzicht te krijgen in elkaars leefwereld. Ouderen mogen niet buitenspel komen te staan.

Verslag 7 x 7 Toernooi vrijdag 19 mei

Afgelopen vrijdag 19 mei mochten we met DEV voor de 4e keer op rij de voorronde organiseren van het 7 tegen 7 toernooi voor 35+ en 45+ teams.

Onder het toeziend van een tweetal afgevaardigden van de KNVB konden we gaan starten met de diverse wedstrijdjes. Er hadden zich 9 teams ingeschreven, een aantal oude bekenden die jaarlijks meedoen maar dit jaar ook 2 nieuwe teams. Onze buren uit Velden deden voor de 1e keer mee, IVO 4 kwam met een uitstekend zevental naar Arcen en vanuit Venray “de tovenaars van Tatabanja”, met een dergelijke naam moet je wel een goed stel zijn.

Vrijdag 19 mei a.s. op Sportpark de Hondskamp het 7 x 7 toernooi 35+ en 45+

Op vrijdag 19 mei a.s. is DEV-Arcen voor het vierde jaar op rij gastheer van de, door de KNVB georganiseerde, voorronde van het NK 7 x7 toernooi voor 35 en 45 plussers.
De winnaars plaatsen zich voor het NK op 3 juni bij DOS Kampen voor de 45 plussers en op 10 juni bij FC Lisse voor de 35 plussers.
Wie kunt u allemaal komen bewonderen op een dergelijke avond??

Pagina's

Deel via de social media