Algemeen

Standaard afbeelding: 

Enkele jassen zoek na de vergadering

Enkele bezoekers van de ledenvergadering van gisteren zijn hun jas kwijt.
We zijn onder andere op zoek naar een donkerblauwe, gewatteerde (korte) jas.
Ben je per ongeluk met de verkeerde jas naar huis gegaan, meld je dan a.u.b. even bij de secretaris (John Schinck 06-27878247) zodat iedereen uiteindelijk weer z'n eigen jas heeft.

Bij voorbaat dank.
 

Mooie prijzen voor de top 3 jeugdverkopers van de grote clubactie!

De grote clubactie is inmiddels in volle gang en alle jeugdleden (t/m de D) gaan met hun verkoopboekjes langs de deuren om zo hun steentje bij te dragen voor DEV- Arcen. 

Voor de top 3 winnaars hebben wij een aantal mooie prijzen dit jaar:

1e plaats: 2 vrijkaartjes voor de thuiswedstrijden van VVV-Venlo naar keuze in seizoen 2017-2018 (m.u.v. de wedstrijden tegen PSV & Feyenoord) en een cadeaubon van winkelbedrijf Cup Arcen t.w.v. €10. 

“Eugeniana Business to Business” opgehouden te bestaan

In 2002 is Businessclub Eugeniana opgericht. Een club die tot doel had de contacten tussen ondernemers in het algemeen en haar leden te bevorderen.
Middels periodieke bijeenkomsten werden leden op informele wijze met elkaar in contact gebracht.
Meestal gepaard gaande met een evenement met een cultureel, educatief of culinair karakter.

Daarnaast ondersteunde Eugeniana voetbalvereniging DEV-Arcen. Een belangrijke bijdrage van de leden werd jaarlijks gedoneerd aan DEV-Arcen.

Je moet wel schieten om te kunnen scoren!

Heb jij zin om met je vrienden, familie, studiegenoten, collega’s of ander gezelschap een toernooitje te voetballen? Of wil je juist je krachten meten in de prestatieve poule, bijvoorbeeld als voorbereiding op het nieuwe seizoen? Dan is dit je kans!

Zaterdag 2 september aanstaande organiseert Scheidsrechtersvereniging Venlo E.O. voor het eerst het SVO-mini veldvoetbaltoernooi.
Dit toernooi zal om 16:00 uur aanvangen en plaatsvinden bij Huize Unicum aan de Leutherweg 188 te Venlo. De wedstrijden worden gespeeld op het voetbalveld tegenover Huize Unicum.

Droomsessie 13 juni zeer geslaagd!

Wij, als beleidscommissie “samen naar de 100” zijn bijzonder verheugd dat ook de droomsessie, in navolging van de spiegelsessie, ontzettend veel informatie heeft opgeleverd.
Wij willen dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.

Zonder iemand te kort te doen was het goed om te zien dat er veel jeugd aanwezig was tijdens de droomsessie, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Al onze dromen/wensen zullen de komende tijd gecategoriseerd, geanalyseerd en geprioritiseerd gaan worden.

Nieuwe AED-buitenkast voor DEV-Arcen

De Hartstichting heeft DEV-Arcen in de gelegenheid gesteld om gratis een nieuwe AED-buitenkast te ontvangen.

DEV-Arcen voldeed aan de gestelde voorwaarden. Deze waren onder andere dat de AED-buitenkast buiten het sportpark moest hangen en daarmee toegankelijk voor iedere hulpverlener. Ook moest de AED in de kast aangesloten zijn op het oproepnetwerk dat na een melding hulpverleners oproept naar een reanimatie te gaan en hulp te verlenen of anders, eerst de AED halen en dan naar de reanimatielocatie gaan.

Hier voldeden wij dus aan.

Pagina's

Deel via de social media