Algemeen

Standaard afbeelding: 

“Eugeniana Business to Business” opgehouden te bestaan

In 2002 is Businessclub Eugeniana opgericht. Een club die tot doel had de contacten tussen ondernemers in het algemeen en haar leden te bevorderen.
Middels periodieke bijeenkomsten werden leden op informele wijze met elkaar in contact gebracht.
Meestal gepaard gaande met een evenement met een cultureel, educatief of culinair karakter.

Daarnaast ondersteunde Eugeniana voetbalvereniging DEV-Arcen. Een belangrijke bijdrage van de leden werd jaarlijks gedoneerd aan DEV-Arcen.

Je moet wel schieten om te kunnen scoren!

Heb jij zin om met je vrienden, familie, studiegenoten, collega’s of ander gezelschap een toernooitje te voetballen? Of wil je juist je krachten meten in de prestatieve poule, bijvoorbeeld als voorbereiding op het nieuwe seizoen? Dan is dit je kans!

Zaterdag 2 september aanstaande organiseert Scheidsrechtersvereniging Venlo E.O. voor het eerst het SVO-mini veldvoetbaltoernooi.
Dit toernooi zal om 16:00 uur aanvangen en plaatsvinden bij Huize Unicum aan de Leutherweg 188 te Venlo. De wedstrijden worden gespeeld op het voetbalveld tegenover Huize Unicum.

Droomsessie 13 juni zeer geslaagd!

Wij, als beleidscommissie “samen naar de 100” zijn bijzonder verheugd dat ook de droomsessie, in navolging van de spiegelsessie, ontzettend veel informatie heeft opgeleverd.
Wij willen dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.

Zonder iemand te kort te doen was het goed om te zien dat er veel jeugd aanwezig was tijdens de droomsessie, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Al onze dromen/wensen zullen de komende tijd gecategoriseerd, geanalyseerd en geprioritiseerd gaan worden.

Nieuwe AED-buitenkast voor DEV-Arcen

De Hartstichting heeft DEV-Arcen in de gelegenheid gesteld om gratis een nieuwe AED-buitenkast te ontvangen.

DEV-Arcen voldeed aan de gestelde voorwaarden. Deze waren onder andere dat de AED-buitenkast buiten het sportpark moest hangen en daarmee toegankelijk voor iedere hulpverlener. Ook moest de AED in de kast aangesloten zijn op het oproepnetwerk dat na een melding hulpverleners oproept naar een reanimatie te gaan en hulp te verlenen of anders, eerst de AED halen en dan naar de reanimatielocatie gaan.

Hier voldeden wij dus aan.

Droomsessie dinsdag 13 juni / eerste resultaten Spiegelsessie!

Beleidscommissie “Samen naar de 100” heeft de Droomsessie als vervolgstap gepland:

Wanneer: dinsdag 13 juni van 19.30 – 21.30 uur.
Waar: Clubgebouw DEV-Arcen (niet het MFA).

Gefaciliteerd door de KNVB gaan we dromen over hoe onze vereniging over een aantal jaren idealiter eruit zou moeten zien.
Interesse? Meld je aan via ron.lamers@ziggo.nl of 06-53890997

VOG voor alle vrijwilligers van SVArcen

SVArcen heeft onlangs voor alle vrijwilligers die met jeugd werken de VOG-aanvraag breed ingevoerd. Zo’n Verklaring Omtrent het Gedrag is een document waaruit blijkt dat iemands gedrag geen bezwaar oplevert voor zijn functioneren bij een vereniging en staat ook bekend als ‘bewijs van goed gedrag’. Het zou de kans op seksuele intimidatie ten opzichte van kinderen en andere kwetsbare groepen verkleinen. Het is een manier voor verenigingen om meer zekerheid te krijgen over het verleden van bijvoorbeeld een nieuwe trainer, leider of verzorger.

Het 4e elftal van DEV-Arcen heeft een nieuwe shirtsponsor mogen verwelkomen

Sinds paaszaterdag voetbalt het team, waarin een aantal vedetten van toen nog steeds op de limburgse velden actief zijn, in nieuwe tenues, die ter beschikking gesteld zijn door Slijterij Valckx te Arcen. Eigenaren Bart en Miranda Valckx (beneden rechts op de foto) willen hiermee een bijdrage leveren aan een mooie sportieve toekomst van dit team.

Spiegelsessie 20-april zeer geslaagd!

Door de grote belangstelling, betrokkenheid en interactie, kunnen we spreken van een bijzonder geslaagde spiegelsessie!
Niet alleen zijn tijdens deze bijeenkomst diverse reeds bestaande aandachts-/speerpunten bevestigd, ook zijn er diverse nieuwe aandachts-/speerpunten naar voren gekomen.
Werk aan de winkel dus voor ons als commissie “samen naar de 100”.

De uitgewerkte resultaten van deze spiegelsessie zullen we rond medio mei presenteren via de website, nieuwsbrief en facebook.

Commissie “samen naar de 100”

Pagina's

Deel via de social media