Algemeen

Standaard afbeelding: 

Jubileumcommissie 100 jaar DEV-Arcen

Harry van Bolderik……….zegt die naam je iets? Harry was afkomstig uit Beek (bij Nijmegen) en werkzaam als vrijwilliger op de gemeente in Arcen.  Geen idee wat Harry tijdens zijn werk bij de gemeente allemaal uitgespookt heeft, maar in zijn vrije tijd kreeg hij het voor elkaar om een aantal Arcenaren enthousiast te maken voor de voetbalsport. En zo was de oprichting van R.K. D.E.V. (inmiddels DEV-Arcen) op 9 februari 1920 een feit.

De snelle rekenaars komen dan al snel tot de conclusie dat over een kleine 2 jaar deze mooie vereniging dus 100 jaar bestaat.

Samenwerking Valuas & KNVB

In samenwerking met het Valuas en de KNVB zijn Niels Theelen (RKDSO) en Mats van der Zwaan (RKDSO) geslaagd voor het diploma juniorentrainer.
Nordin Houben (DEV-Arcen) en Guus Lamers (DEV-Arcen) zijn geslaagd voor het diploma pupillentrainer en gaan volgend jaar door om het diploma juniorentrainer in de wacht te slepen.

Niels, Mats, Nordin, Guus, geweldig gedaan en we hopen natuurlijk dat jullie de komende jaren de begeleiding van onze jeugdteams komen versterken.

“Hotel Arcen / Restaurant de Oude Hoeve” nieuwe hoofdsponsor van DEV-Arcen

De sponsorcommissie en bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat zij overeenstemming hebben bereikt met de uitbaters van Hotel Arcen / Restaurant de Oude Hoeve over een nieuw hoofdsponsor contract.

De namen en logo’s van Hotel Arcen / Restaurant de Oude Hoeve zullen de komende 3 jaren te zien zijn op de wedstrijdkleding van DEV-Arcen 1.

Namens de sponsorcommissie en bestuur van DEV-Arcen willen we Patrick van Soest en Richard Peeters van Hotel Arcen / Restaurant de Oude Hoeve danken voor hun steun en het vertrouwen in onze verenging.

Kampioensreceptie DEV-Arcen 4

Beste vrienden, sponsoren en andere betrokkenen,

Wij nodigen jullie graag uit voor onze kampioensreceptie op zaterdagavond 16 juni om 20.30uur,
bij Cafe de Maert.

Jullie komst wordt zeer op prijs gesteld en wij gaan er met zijn allen een mooi feest van maken.

PS wij hebben een fantastische verrassingsact voor jullie geregeld!

Met sportieve groet,

DEv-Arcen 4

 

Sluiting trainings- en wedstrijdvelden vanaf 6juni 2018

Vanaf woensdag  6 juni is ons sportpark gesloten voor gebruik. We kunnen dan geen gebruik meer maken van het trainings- en wedstrijdvelden. Vanaf die woensdag zal AV Flash het sportpark gaan inrichten voor haar jaarlijkse toernooi.

Vanaf maandag 11 juni start de gemeente met haar jaarlijkse groot onderhoud aan de velden.  Voor de start van het nieuwe seizoen 2018-2019 zullen we aangeven wanneer er weer gebruik gemaakt mag worden van de velden.

SVArcen organiseert AED-training

In samenwerking met Stichting Hartslag organiseert SVArcen voor geïnteresseerden een training voor het gebruik van een AED.
Het kunnen werken met een AED kan mensenlevens redden.
De training vindt plaats op dinsdag 12 juni, van 19.30 tot circa 21.30 uur in het MFA te Arcen.
Ger van Lipzig van Stichting Hartslag verzorgt deze avond.
De training is gratis en toegankelijk voor leden en vrijwilligers van bij SVArcen aangesloten clubs.
Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Bèr Geurts krijgt lintje voor zijn inzet als vrijwilliger

Het is ons een genoegen te mogen melden dat ons lid, de heer Bèr Geurts, door onze burgemeester de heer Antoin Scholten is onderscheiden met de Koninklijke onderscheiding “Lid in de orde van Oranje-Nassau”.

Bèr is al meer dan 30 jaar actief als vrijwilliger bij DEV-Arcen. Op dit moment is hij actief als lid van de vrijwilligerscommissie, fotograaf, vaste fotograaf bij de wedstrijden van ons 1e elftal, en kartrekker van het onlangs gestarte Wandelvoetbal.

Arcense verenigingen gaan verder als omnivereniging

Onder de naam Stichting Verenigingsleven Arcen (SVArcen) hebben voetbalvereniging DEV-Arcen, volleybalclub AV Flash, tennisclub TCA, verkenners Jong Arcen en de Koninklijke Harmonie Arcen al geruime tijd de krachten gebundeld. Denk daarbij aan de organisatie van gezamenlijke activiteiten zoals het Koningsdagevenement, buitenschoolse activiteiten en PR maar ook de gezamenlijke gedragsregels, vertrouwenscommissie en VOG-aanvragen.

Nieuwe Vertrouwenscommissie SVArcen

De samenwerkende verenigingen vinden het belangrijk dat er een loket is waar leden naar toe kunnen stappen met problemen die van vertrouwelijke aard zijn. Denk hierbij aan pesterijen, agressie of andere negatieve omgangsvormen waarbij een lid zich onprettig, gekwetst of onveilig voelt. Hiervoor is er in 2008 een gezamenlijke vertrouwenscommissie in het leven geroepen. Daarvoor was er overigens al enkele jaren een commissie voor DEV-Arcen actief. De commissie heeft een luisterende, adviserende en ondersteunende taak.

Pagina's

Deel via de social media