Bestuursinfo

Standaard afbeelding: 

Terugblik seizoen 2016 - 2017

Beste leden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden,

Het voetbalseizoen 2016-2017 zit er alweer op en de vakantie staat voor de deur. We kijken als bestuur met een tevreden gevoel terug op het afgelopen seizoen. Ons eerste team heeft zich kunnen handhaven in de 4e klasse. Dat is belangrijk voor onze vereniging. De 4e klasse is waar we thuis horen en waar ons jonge team zich kan ontwikkelen. De overige senioren teams hebben niet hoeven te vechten voor klasse behoud. DEV4 is kampioen geworden. Dat is een puike prestatie. En DEV3 is zeer verdienstelijk als tweede geëindigd.

Bericht m.b.t. voetballen op kunstgras

Het bestuur van DEV-Arcen vertrouwt op de deskundigheid van het RIVM. Het bestuur ziet het incidenteel voetballen op een kunstgrasveld met rubbergranulaat, wat inzake onze vereniging het geval is, niet als gevaarlijk voor de gezondheid van de leden en ziet voor de (jeugd)teams geen reden om wedstrijden op kunstgras te mijden. Uiteraard zal het bestuur de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend blijven volgen.
 
Guus Muijres,
Namens bestuur DEV-Arcen
 
Bericht van de KNVB:
 
Beste bestuurder,

Rick Bonten stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij DEV-Arcen

Rick Bonten stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van de selectie van DEV-Arcen. Dit heeft hij het bestuur laten weten. Rick is aan zijn 2e seizoen bezig als verantwoordelijk hoofdtrainer.

Als verklaring voor zijn besluit geeft Rick aan zijn trainersloopbaan te willen onderbreken om aandacht te geven aan andere zaken in zijn leven dan voetbal. Als bestuur respecteren wij zijn besluit en wensen hem veel succes.

DEV-Arcen, uitkomend in de 4e klasse F,  gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar spelersgroep.

Bestuur DEV-Arcen

November 2016

Bedankt!

Beste collegavrijwilliger / Relatie,

Zoals jullie wellicht gehoord hebben, heb ik besloten om mij op de laatste ledenvergadering (14 oktober) niet herkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn als penningmeester. De reden van dit besluit is dat ik mijn taken als penningmeester steeds minder goed kon combineren met mijn studie, werk en mijn overige privé activiteiten. Desalnietemin kijk ik met veel plezier terug op mijn tijd als penningmeester en wil ik jullie bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen seizoenen!

Overlijden Dieter Reinders

Zaterdag bereikte ons het trieste bericht dat Dieter Reinders is overleden.
Dieter, erelid van onze vereniging, was jarenlang actief binnen DEV-Arcen. De laatste jaren ging zijn aandacht met name uit naar de veteranen.
Hij was tot recent bijna altijd aanwezig als supporter en zelfs op 80-jarige leeftijd konden de veteranen nog een beroep op hem doen om een wedstrijd te fluiten.
 
Wij wensen Nel, Hans en Roel en hun partners en de kleinkinderen veel sterkte toe in deze dagen.
 
Guus Muijres
Namens het bestuur van DEV-Arcen

Pagina's

Deel via de social media