Jeugdinfo

Standaard afbeelding: 

Meidenvoetbaldag

Hey jij daar...., ja jij!!!! 

Ben jij een meid tussen de 6 en 18 jaar en vind je voetballen leuk? Dan moet jij er bij zijn op zaterdag 16 juni in Seacon Stadion “De Koel”!!!!!!!!!

Die dag vindt namelijk de finale van de VVV-Venlo Streetleague plaats en daaromheen zal er samen met VVV-Venlo een aantal leuke voetbalactiviteiten speciaal voor meiden worden georganiseerd!!!

Binnenkort maken we meer bekend over het programma en hoe je je kunt inschrijven! Jij komt toch ook??????

Meidenvoetbal

Op woensdag 27 december jl hebben vertegenwoordigers van DEV-Arcen, RKDSO, Vv Belfeldia, Venlosche Boys, FCV-Venlo, IVO Velden, VVV03 samen met KNVB en de gemeente Venlo gesproken over het ontwikkelen van ideeën voor het meer samenwerking over verenigingen heen om te komen tot één platform voor meiden- en vrouwenvoetbal.
Deze sessie werd afgesloten met een vervolgafspraak in januari / februari 2018, waarbij de brainstorm doorgetrokken wordt en een plan gevormd gaat worden voor de droom: voetbal in Venlo voor alle meiden / vrouwen op hun eigen niveau.

DEV/DSO nieuwe koploper VVV-Doelpuntenbokaal

Een combinatieteam van DEV-Arcen en RKDSO Lomm heeft maandagvond 15 februari jongstleden 9 punten behaald in de VVV-Doelpuntenbokaal 2015-2016.
Doelman Jens Craenmehr van VVV/HS O14 moest zijn meerdere erkennen in Sem Reivers met 3 punten en Youri Peeters, Mailo Platen en Luuk Steegh allen met 2 punten.
Nordin Houben scoorde niet. DEV-Arcen/RKDSO is nu de nieuwe koploper in het voorlopige klassement.

Fotoverslag Sinterklaasavond F en Mini-F

Op vrijdag 27 november beleefden zo'n 20 leden van de F en Mini-F een spannend avondje in het clubhuis van DEV-Arcen.

Om 18:00 kwamen de pupillen binnendruppelen vol spanning over wat zou gaan komen. Allemaal hadden ze een cadeautje meegenomen, maar die moesten ze bij binnenkomst meteen inleveren. De organisatie had een aantal leuke spellen klaarstaan en de jongens en meiden gingen in groepjes van vol enthousiasme en fanatisme aan de slag.
Totdat er rond 18:30 uur opeens hard op de raam werd gebonkt! Zwarte Pieten!!

Pagina's

Deel via de social media