Seizoenstart 2017 - 2018

Beste leden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden,

Het voetbalseizoen 2017-2018 is weer begonnen. De meeste teams hebben er inmiddels al enkele wedstrijden op zitten. Graag willen we de volgende punten aanhalen:

Bestuursleden
John Hegger heeft zijn bestuursfunctie in vrijwilligerszaken na 9 jaar ingeruild voor de functie van leider van het 2e elftal. Wij danken John voor zijn inzet en wensen hem veel succes als leider binnen DEV. Enkele weken geleden hebben we ons kersvers bestuurslid, Dave Drissen, op de Algemene Ledenvergadering geïntroduceerd. De meesten van ons kennen Dave als iemand met passie voor voetbal, een gezonde dosis humor met visie. Dave zal zich voornamelijk focussen op alle jeugdzaken.

Nieuwe vrijwilligers
Op diverse plekken binnen onze vereniging hebben vrijwilligers hun stokje overgedragen aan nieuwe vrijwilligers. Wij danken iedereen voor hun inzet en wensen alle nieuwe vrijwilligers dit seizoen heel veel plezier.

Trainer selectie
Roel Verberk is de nieuwe trainer van de selectie. Samen met de leiders Mario en John spant hij zich in om de jongens van de selectie voetballend hogerop te brengen. Wij wensen Roel en zijn team veel succes.

Plezier staat voorop
Aan de start van de competitie willen we alle voetballers, vrijwilligers, trainers, leiders en toeschouwers, heel veel (kijk)plezier en succes toe wensen bij de wedstrijden en traingen. Plezier in voetballen straalt kijkplezier uit voor de toeschouwer. We gunnen alle leden en toeschouwers een veilige en gezonde sportomgeving.

Veiligheid
Bij een veilige sportomgeving hoort veilig deelnemen aan het verkeer. DEV wijst de kinderen er op gezamenlijk te fietsen waardoor ze beter opvallen in het verkeer. Zeker nu het vroeg donker wordt.Deze verantwoordelijkheid kunnen we niet alleen dragen. We vragen alle ouders/verzorgers van kinderen, omwille van de veiligheid van zijn/haar kind, er voor zorg te dragen dat de verlichting van de fiets in orde is. Laat je kind ‘s avonds reflecterende kleding (veiligheidshesje) dragen en wijs hem/haar op de gevaren in het verkeer. Laat de kinderen in een groep van en naar de sportvereniging samen fietsen.

Gezondheid
Een gezonde omgeving hoort bij de sport. Hier horen geen alcohol en sigaretten (onder de 18) bij. Wij vragen je vriendelijk om rekening te houden met deze gedragsregel. Laat roken en alcoholische dranken ten tijde van jeugdactiviteiten <18 jaar achterwege op ons sportpark. We willen in de kantine ook meer aandacht gaan besteden aan de verkoop van gezonde producten. Misschien is het een idee om je kind ook gezonder eten en/of drinkpakjes met een laag suikergehalte mee te geven.

Verwezenlijken Droomsessie
Ron Lamers en de commissie ‘Samen naar de 100’ heeft afgelopen seizoen de aftrap genomen met de zogeheten spiegel- en droomsessies. Iedereen kon aangeven wat hij/zij prettig vond aan DEVArcen. Verbeterpunten konden in deze sessies worden aangegeven. De commissie zal jullie binnenkort benaderen voor het vaststellen van de prioriteiten. Dit om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren. Daaropvolgend zal een plan van aanpak opgesteld worden. Als voorzitter volg ik dit proces op de voet. We zullen iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen op dit gebied. Wij wensen Ron en de commissie succes met de voortgang en afronding van deze droomsessie.

Automatisering
Met de komst van het mobiel digitaal wedstrijdformulier, de KNVB voetbal app hebben we ons WIFI netwerkt uitgebreid in de kleedlokalen en de kantine.De introductie van de pinautomaat in de kantine geeft de bezoeker een flexibelere manier van betalen. De verwachtingen zijn dat een hogere omzet gemaakt zal worden bij een lager risico op kasgeld.

Jubileum
Nog 2 ½ jaar en dan is het zover. Op 9 februari 2020 bestaat DEV 100 jaar. Natuurlijk willen we dit heugelijke feit samen met iedereen vieren. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in een commissie dit tijdelijke project willen gaan doen.Mocht je interesse hebben om in deze commissie een rol te willen spelen, meld je dan aan bij onze secretaris John Schinck, email secretariaat@dev-arcen.nl

Vacatures
DEV staat voor sport en spel die door eendracht wordt verkregen. Mocht je zin en tijd hebben om iets voor onze club te willen betekenen, meld je dan bij ons secretarisJohn Schinck. Of je voor lange of korte tijd iets wilt kunnen betekenen, bepaal jezelf.Het zijn de vele handen die het werk licht maken. Alleen middels samenwerking, verbroedering, sport en plezier samen te laten komen in en om onze sportvelden kan ‘Door Eendracht Verkregen’ (DEV) voort bestaan.

Tot ziens op ons sportpark,

Guus Muijres,
namens het bestuur van DEV-Arcen

Deel via de social media