Standaard afbeelding:

Wedstrijd DEV/DSO - SV United (23 november)

De wedstrijd  begon  moeizaam voor  DEV/DSO. Omdat SV United  ook nog kampioen kon worden, speelden zij  tactisch goed  tegen  ons. Wij hadden er op het begin vooral veel moeite mee. Maar  DEV/DSO  kwam na 10 minuten  op  1-0 voorsprong  en een paar  minuten  later  kwam  DEV/DSO op 2-0 voorsprong. Vlak voor de  rust kreeg  SV United  een  strafschop  en wist  met  een tussenstand  van 2-1  de  rust  in  te gaan.

Wedstrijdverslag Dev/RKDSO C1 - Ysselsteyn C1

Op een ijskoude zaterdagmiddag stond de Wedstrijd Dev/RKDSO tegen Ysselsteyn. Na een paar minuten komt er het eerste schot van de wedstrijd een matig schot van Rens Willemsen die los wordt gelaten door de keep en zo staat het 1-0 en dan gaat het hard. Want, toen viel snel de 2-0 van Tygo Deenen en ook de 3-0 van Youri Peeters en diezelfde Tygo scoort voor de rust ook nog de 4-0. Maar na de rust komt de druk van Ysselsteyn en de 4-1 is daar. En daarna een handsbal en een penalty 4-2.

Wedstrijdverslag Leunen - DEV-Arcen

Hallo lieve mensen. Zeer verstandig dat u weer op de hoogte gehouden wilt worden van het stelletje dikzakken dat genoodzaakt is om voor DEV1 uit te komen. Er zijn deze zondag weer genoeg schrijvenswaardige gebeurtenissen de revue gepasseerd. Stuur je vrouw naar bed en prop je kinderen een speen in de mond. Ga op de wc zitten en trek alsjeblieft een biertje open, want u wacht Leunen uut en ik kan het maar niet vaak genoeg benadrukken: Altied, altied lastig.

Wedstrijdverslag EWC’46 JO15-1 – DS0/DEV JO15-1

We moesten tegen EWC in Well, zij stonden tweede en wij eerste. In het begin van de wedstrijd zetten EWC veel druk maar we voetbalden ons er goed uit. Net voor rust kregen wij een vrije trap, Daan tikte de bal aan en Guus schoot hem er in 1-0. In de rust kregen we wat tips. In de tweede helft kregen we hier en daar wat kansen maar geen goal. Toen kwam EWC er uit en ging een op een op de keeper af en scoorde de 1-1. Toen moesten we er tegenaan , Daan D. rende de zestien binnen en werd neer gehaald, we kregen een penalty. Daan S. ging hem nemen en schoot binnen kant paal er in 2-1.

Wedstrijdverslag VVV'03 - DEV

Hallo en welkom. Fijn dat u weer even uw tijd verdoet om dit wedstrijdverslag tot u te nemen. Vandaag gaan we het weer hebben over de veelal interessante belevenissen van een turbulente voetbaldag. Eigenlijk wil ik graag openen met een passage uit de Bijbel die algeheel als metafoor dient voor deze zondag. “Gelukkig is de mens die in de beproeving staande blijft. Want wie de proef doorstaat ontvangt als lauwerkrans het leven, zoals God heeft beloofd aan iedereen die Hem liefheeft.” (Jakobus 1:12)

Wedstrijdverslag Volharding C2 - DSO/DEV C1

Bij ons begon het niet heel erg goed maar kwamen toch op een 1-0 voorsprong door Oday. Verder in de eerste helft kwamen nog wat kansen maar is niet echt wat uitgekomen. Tweede helft kregen we nog wat tips en feedback van de eerste helft. In de tweede helft kwamen we al vrij snel op de 2-0. Youri maakte nog een mooie loopactie en kwam 1 op 1 bij de keeper en maakt een soort lobje maar door het kunstgras stuiterde die over. Verder kwamen we nog op een 3-0 en een 4-0. In het begin moesten we nog even wakker worden maar we hebben ons toch nog teruggepakt.

Uitslag: uitslag 0 - 4

Deel via de social media