Standaard afbeelding:

Wedstrijdverslag Volharding C2 - DSO/DEV C1

Bij ons begon het niet heel erg goed maar kwamen toch op een 1-0 voorsprong door Oday. Verder in de eerste helft kwamen nog wat kansen maar is niet echt wat uitgekomen. Tweede helft kregen we nog wat tips en feedback van de eerste helft. In de tweede helft kwamen we al vrij snel op de 2-0. Youri maakte nog een mooie loopactie en kwam 1 op 1 bij de keeper en maakt een soort lobje maar door het kunstgras stuiterde die over. Verder kwamen we nog op een 3-0 en een 4-0. In het begin moesten we nog even wakker worden maar we hebben ons toch nog teruggepakt.

Uitslag: uitslag 0 - 4

Verslag C2 R.K.S.V. Wittenhorst - DEV / RKDSO

De scheids floot en de wedstrijd kon beginnen, er werd afgetrapt en Wittenhorst had al snel balbezit. Hun hadden natuurlijk voordeel dat de wedstrijd op kunstgras werd gespeeld, dat bleek ook want ze kwamen vroeg op voorsprong. Een schot van afstand met een rare stuit erin, de keeper schatte de bal verkeerd in en daarmee was het 1-0 voor Wittenhorst. We pakten de wedstrijd weer op en zetten meer druk naar voren. De wedstrijd was redelijk in balans, hier en daar waren er een paar kansen aan beide zijde. We begonnen na 15 tot 20 minuten beter te voetballen.

Wedstrijdverslag C1 DEV-DSO - SV Venray

Zaterdag 4 november 2017

De wedstrijd DEV-DSO – SV Venray begint, het loopt allemaal nog een beetje stroef maar uiteindelijk komt de thuisploeg toch op voorsprong, 1-0. Na de openingstreffer ging het allemaal wat beter bij de thuisploeg en stond het met de rust met 4-0 voor. De tweede helft begon goed voor DEV-DSO en kwam al snel 5-0 voor te staan. Toen hadden ze draad weer opgepakt en ging het snel. 6-0, 7-0, 8-0, 9-0. Het ging allemaal zo snel dat de tegenstander niks had in te brengen. Uiteindelijk werd de uitslag 13-0.

Nordin Houben

Wedstrijdverslag DEV-Arcen - S.V. Oostrum (door Rick Broeren)

Welkom gelovigen, geliefde lezers, DEV-fans, zij met het hart op de juiste plaats. Onder de constante groepsdruk bezweken deze week weer een schriftelijk schrijven over hetgeen wat er zich deze doorsnee zondag weer allemaal heeft afgespeeld op de futuristische grasmatten diep in de Arcense rimboe. Op bezoek niemand minder dan Oostrum. En ja, de geruchten zijn waar. Oostrum, altied lastig.

Deel via de social media