Standaard afbeelding:

Verslag RKDSO-DEV c1 - Belfeldia c1

We begonnen zwak aan de wedstrijd. We verloren veel duels en daardoor kwamen we ook naar ongeveer 10 minuten achter. De tegenstander onderschepte de bal achter in en toen was het raak maar toch waren we de betere ploeg. Wij waren vaak op zoek naar de gelijkmaker. Onder andere door een paar schoten op goal van buiten de zestien meter maar de gelijkmaker viel maar niet.

2 de helft

Kampioenswedstrijd DEV 4 05 juni 2017

Nadat wij op zondag 28 mei om 07.36 uur een appje binnen kregen van Herman dat we met DEV 4 kampioen waren geworden nam iedereen dat maar voor kennisgeving aan en was er uiteraard geen sprake van een feeststemming binnen de selectie van DEV 4. Geen erg leuke manier om kampioen te worden….

Maar gelukkig hadden we nog een wedstrijd tegoed, de inhaal wedstrijd tegen Irene 7, om er toch nog een spontaan feest van te maken.

Seizoens Special 2016/2017

Onder de groepsdruk bezweken heb ik beloofd nog eenmaal wat woorden vuil te maken aan dit ongelooflijk enerverende voetbalseizoen. Het was een bewogen seizoen. We startten eigenlijk best comfortabel maar zakte falend van een tweede plaats uiteindelijk naar de een na laatste plaats. Nacompetitie was dus onvermijdelijk. Gelukkig hadden we er nog wel lol in.

Verslag bekerwedstrijd FCV C2 – DEV/DSO C1

FCV C2 – DEV/DSO C1                    Uitslag: 1 – 4

Als snel in de wedstrijd kwamen we door een goal van Oday op voorsprong.
Even later maakte Nordin de 0 – 2.
En nog voor de rust maakte Oday zijn 2e goal en de ruststand was dus 0 – 3!!!

Meteen na de rust scoorde FCV de 1 – 3. Maar als snel daarna maakte Stijn de 1 – 4.
En toen speelden wij de wedstrijd goed uit en zijn we een ronde verder in de beker.

Wedstrijdverslag: Dev Arcen/rkdso c1 - GFC’33 c1

De wedstrijd begint. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Totdat gfc’33 uiteindelijk 1-0 voor komt. Even later scoort gfc’33 de 2-0 en vlak daarna ook de 3-0 en dat is uiteindelijk ook de ruststand. Dev begint sterk aan de wedstrijd en scoort al snel de 3-1, daarna slap het al snel in en wordt de 4-1 gescoord daarna waren er nog een paar goede kansen maar daar bleef het ook bij. De scheidsrechter floot af met de stand van 4-1.

Wedstrijdverslag Sparta C2 - DEV-DSO C1 (18-3)

Bij de aftrap begon iedereen fel aan de wedstrijd. Daardoor hadden we veel balbezit. We creerder veel kansen maar het liep nog niet helemaal soepel met het afmaken van de kansen. In de rust stond het nog 0-0. Na de rust hadden we als nieuw plan dat we langs de zijkant zouden opbouwen en dan de bal terugleggen of voorzetten. Tygo had de bal in de 16 en paasde hem naar Niels waardoor Niels de 0-1 binnenschoot. Daarna hielden we vol tot de eindfluit. De wedstrijd eindigde 0-1 voor DEV/DSO.

Verslag DSO/DEV JO15-1 - Melderslo JO15-1

Zaterdag 3 december

Dso/Dev - Melderslo

We kwamen eerst bij elkaar in het lokaal.

Marco maakte de opstelling bekend toen gingen we naar buiten warm lopen.

Toen de wedstrijd om 1 uur begon kwamen we al heel snel 1-0 achter het duurde even maar toen kwamen we op 1-1 snel daarna kwamen we 2-1 voor en toen liepen wij er makkelijk door heen door een paar keer te kaatsen.

En toen het rust was stond het al 7-1.

Deel via de social media